Youtube kanal

Trecolori

nazivSlike

EMAT2019

nazivSlike

Kaštela

nazivSlike

TGX + MPC-20

nazivSlike

STP

nazivSlike

Zagreb

nazivSlike

STP kompozicija

nazivSlike

Jastrebarsko 2016.

nazivSlike

1.st self-loading abroll-presscontainer

nazivSlike

1. mobilna pretovarna stanica

nazivSlike

IKEA Hrvatska

nazivSlike

Makarska

nazivSlike

Razvrstavanje građevinskog otpada na lokaciji

nazivSlike

Avermann RM-20

nazivSlike

MOLOK vozila

nazivSlike

Prvak turizma 2009. i 2010.g.

nazivSlike
Polupodzemni sustavi
Kante i kontejneri
Preskontejneri
Kontejneri
Usitnjivači
Industrijski strojevi
Plutajući pontoni
Liftovi za kontejnere
Kućni ljubimci
Medicinski otpad
Usluge
Ponuda kamiona

Liftovi za kontejnere

Logo H&G Original

www.hg-systems.com

Vila s nevidljivim kontejnerima?!
Zamislite kako bi izgledalo okruženje jedne prekrasne vile ispred koje stoje dva pohabana kontejnera iz kojih smrdi i curi. Prvi dojam savršenstva, pokvaren je, no kako tu neugodu učiniti nevidljivom za percepciju svih susjeda?  Radi se o sustavu koji na zahtjev vlasnika, putem ključa ili daljinskog upravljača (sličnog onome kojim otvarate garažna vrata npr.) izlazi iz zemlje!

Prednosti takvog sustava su višestruke. Osnovna je estetska, higijenska (niša temperatura pohrane), a dalo bi se uzeti u obzir i financijsku, jer se prazni samo onda kada vi to želite, odnosno kada je pun. Interval pražnjenja je također produžen radi niže temperature, pa otpad može dulje stajati. Osim što pred kućom nemate izvor zaraze, smrada i neugodnih mirisa, imate jedno parkirno mjesto više, koje vam itekako dobro dođe, pa makar na njega stavili i kakvu lončanicu.

Primjena u samom centru grada.
Koliko smo puta vidjeli sve one šarene spremnike pobacane na jedan kup koji bi trebali igrati ulogu "reciklažnog dvorišta", odnosno "zelene točke" grada? Kako to izgleda? U najblažu ruku groteskno. 

Bi li željeli imati tako nešto ispred svoje kuće?

Siguran sam u vaš odgovor.

Osim što takva "reciklažna dvorišta" zauzimaju puno mjesta (pogotovo u centru) estetski su neprihvatljiva. Pokušalo se i sa postavljanjem prekrasnih prokrom kontejnera, no glavni problem je bio kapacitet. Sam centar ima previše stanovnika i takvi se kontejneri pune puno brže no što su gradske komunalne službe uopće očekivale, pa se stvaraju pitomi deponiji u samom centru. Uređaji koje imate prilike vidjeti na slikama zauzimaju vrlo, malo mjesta, mogu čak biti i u sklopu autobusnih i tramvajskih stanica, velikoga su kapaciteta, lako i brzo se prazne, nisu bučni, te su u potpunosti nevidljivi za sve prolaznike.